Keeperi

kee2
 KEEPERS LINIJA PROIZVODA 
Alpha S3 KEEPERS™ omogućavaju izlaganje Vaših proizvoda uz punu vidljivost pakovanja, štiteci ih maksimalno od krađe i poboljšavajući Vašu prodaju! Oni su robusni, izdržljivi i jednostavni za ponovnu upotrebu. Proizvode se u preko 70 različitih veličina. ALPHA isporučuje tehnički najnapredniju liniju proizvoda za zaštitu 3 alarm tehnologija – Naša linija „3 alarm“ proizvoda je najagresivniji oblik zaštite od krađe ikada razvijen! Reč je o uređajima koji štitite Vaše proizvode na 3 načina!
  • Uređaj se alarmira ukoliko neko pokuša da ga oštetiti, otvori ili ukloni
  • EAS alarm se aktivira, ukoliko neko pokuša da iznese proizvod iz prodavnice
  • Uređaj se alarmira ukoliko se proizvod nađe van dometa zaštitne antene
kee3
 Linija „ Health & Beauty “ 
omogućava odličnu vidljivost samog proizvoda, čuva ambalažu od oštećenja i proizvod od krađe. Širok raspon veličina osigurava zaštitu za sve vaše proizvode.
kee4
Alpha je jedini proizvođač keepera za „Gillete Fusion“ proizvode. Keeperi su posebno razvijeni kako bi veličinom i bojom odgovarali „Gillete Fusion“ liniji proizvoda.
kee5
 Linija „Small Package“  
nudi maksimalnu svestranost za trgovce, omogućavajući izlaganje robe u maloj ambalaži štiteći ih od krađe. Koristi se za zaštitu baterija i drugih proizvoda u malim pakovanjima.
kee6
 Linija „DVD & Blu Ray“  
linija koja štiti sve vaše DVD ili Blu – Ray naslove. Patentirani magnetski mehanizam zaključavanja je ultra siguran, a jednostavan i brz za korišćenje. Omogućava nesmetan pregled samog artikla i sadržaja.
kee7
kee8
Alpha Keeperi se mogu kačiti upotrebom specijalnih kukica.