MetalPoint Hyperguard

r5
METAL POINT HYPERGUARD
Organizovani kriminal u maloprodaji u današnje vreme predstavlja ključno pitanje za maloprodaju. U 2011.godini opšti nivo gubitaka koji su povezani sa organizovanim kriminalom u maloprodaji je porastao za 47.5% na globalnom nivou. Lopovi koji se bave organizovanim kriminalom u maloprodaji su pokušali da pobede EAS sistem korišćenjem torbi obloženih aluminijumskom folijom i ilegalnih/ukradenih magneta za uklanjanje tagova/zujalica bez obzira na to koje je tehnologije sistem elektronske zaštite (EAS sistem) instaliran. Konačno, sve ove aktivnosti utiču na malu dostupnost robe u maloprodaji , kao i na ograničenu sposobnost usluživanja kupaca. Sada ovakve krađe možete sprečiti MetalPointHyperGuard sistemom!

Novi MetalPointHyperGuard sistem kompanije Checkpoint ima digitalni softver dizajniran tako da odvrati svaki pokušaj unošenja nedozvoljenih folija i magneta u maloprodajni objekat i prodavcima na diskretan način daje više informacija o tome odakle im i kakva opasnost od krađe preti, kako bi mogli da je blagovremeno spreče!

NAPREDNO DIGITALNO 3D OČITAVANJE TEHNOLOGIJA. Identifikuje metale, torbe obložene aluminijumskim folijama i magnete.

LOKACIJA IDENTIFIKACIJA Sposobnost da se identifikuje, ukoliko postoji, potencijalna pretnja na ulazu u prodavnicu i davanje upozorenja na kom ulazu/izlazu se to dešava, ukoliko ih ima više.
PRAĆENJE DEŠAVANJA NA VIŠE PROLAZA Posmatranje do deset prolaza ili petoro odvojenih vrata pomoću jednog kontrolera i pejdžera. IZDVAJANJE KORPI I KOLICA. DETEKCIJA . Eliminisani nepotrebni alarmi stvoreni od metalnih korpi i kolica za kupovinu OPCIJA SLANJA SIGNALA DISKRETNIM ALARMOM MOŽE BITI INTEGRISAN SA EAS SISTEMOM Mogućnost integracije sa Checpoint-ovim EVOLVE i CLASSIC antenama ili samostalno postavljanje pored postojećeg RF EAS sistema.