O sistemu

Radio frekvencija (RF) je tehnologija naše strategije koja se već 35 godina neprekidno razvija. Svaka generacija RF EAS sistema je donela napredak, posebno u digitalnoj tehnologiji. Novi dizajn, najnovija tehnologija, digitalizovana, softverski kontrolisana elektronska ploča, kontrola celog EAS sistema sa standardnim PC ili palm kompjuterom. Antene su kompatibilne i postoji mogućnost nadogradnje na RFID tehnologiju, koja omogućuje povezivanje zaštite artikala i upravljanje zalihama.Evolve ECO 360 RF
Evolve ECO
r3
CLASSIC LINIJA ANTENA
Classic linija antena dizajnirana je tako da se uklopi u najzahtevnija maloprodajna okruženja. Antene poseduju snažan i robustan okvir, veoma su pouzdane u radu sa odličnom detekcijom. Savršen izbor za maloprodaje sa veoma velikom fluktuacijom kupaca.
r1
CLASSIC IP LINIJA ANTENA
Classic IP linija kombinuje ugodan i dopadljiv izgled sa protokom podataka i besprekornim izveštavanjem. Posebno se izdvaja konekcija preko internet protokola (IP) koja omogućava daljinski servis. Mogućnost integracije brojača posetilaca. Classic IP Style antena je izrađena od pleksiglasa sa integrisanim LED osvetljenjem koje može biti stalno uključeno, ili samo u slučajevima kada antena oglašava alarm.
r2
EVOLVE LINIJA ANTENA
Evolve linija predstavlja poslednju reč tehnike u oblasti elektronske zaštite robe. Estetski i funkcionalno dovedeni do savršenstva, uklapaju se u sve vrste trgovinskih lanaca, manjih trgovina, baštenskih centara. Antene su opremljene najnovijim softverskim rešenjem, koje pruža onlajn pristup i mogućnost servisa i softverskih nadogradnji iz daljine. 360 RF tehnologija povećava detekciono polje i kvalitet detekcije za 25%. Ekološki su odgovorni sistemi, štedeći struju i smanjujući emisiju štetnih materija na minimum. Omogućena je integracija brojača posetilaca, kao i metal detektora u Evolve antene. G10/20 sistemi su izrađeni od pleksiglasa sa integrisanim LED osvetljenjem, pružajući dodatnu eleganciju bez gubitaka u učinku - za trgovine sa najvišim estetskim zahtevima. Evolve F10 antene se izdvajaju svojom posebnošću - ugrađuju se ispod poda i čine potpuno nevidljivu zaštitu, bez gubitaka u performansama. Evolve S10 antene zbog svog izgleda pružaju kombinaciju veoma moćnog, efikasnog i diskretnog sistema, uklapajući se u unutrašnju fasadu. Montiraju se na štokove ulaznih vrata ili zidove. Evolve E10 antene specijalno su dizajnirane da pored efikasnih zaštitnih karakteristika sadrže i visokokvalitetne reklamne panele.
r4
NANO GATE
Nano Gate je elegantan sistem dovoljno malih dimenzija da se može koristiti bilo gde. Jednostavno se montira (''plug&play''). Poseduje dodatno napajanje baterijom i LED signalizaciju aktivnosti. Alarmira se ukoliko se pokuša onesposobiti ili skinuti, funkcioniše isključivo u kombinaciji sa 3alarm Alpha tagovima.
Pametno upravljanje alarma
CheckPro Compliance Manager